Attends Pull Ons Discreet 3 Large – 10 stuks

7.99

Attends Pull Ons Discreet 3 Large – 10 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Attends Pull Ons Discreet 3 – Large

Ervaar maximale discretie en comfort met Attends Pull-Ons Discreet 3 incontinentiemateriaal. Deze hoogwaardige absorberende broekjes zijn speciaal ontworpen voor volwassenen met licht tot matige urineverlies en bieden de perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare bescherming zonder afbreuk te doen aan hun levensstijl.

Geen risico op lekkage en houdt uw huid droog.

Dankzij de dubbele kerntechnologie met acquisitielaag biedt Attends Discreet Pull-Ons 3 extra absorptie in het midden van het product. Deze innovatieve functie minimaliseert het risico op lekkage en houdt de huid droog en gezond. U kunt met een gerust hart genieten van uw dagelijkse activiteiten, zonder uw zorgen te maken over ongewenste ongelukjes.

Zachte anti-lekrandjes verminderen het risico op lekkage.

De zachte anti-lekrandjes van Attends Discreet Pull-Ons 3 verminderen ook het risico op lekkage. Ze zorgen voor een veilige afdichting rond de benen en bieden extra bescherming, zodat je je volledig kunt concentreren op wat echt belangrijk is in je leven.

Voelt aan als echt ondergoed.

Dankzij de ultrasonic bonding technologie, die geen lijm bevat, bieden deze broekjes een ongeëvenaarde zachtheid en comfort. U voelt nauwelijks dat u ze draagt, waardoor u vrij kunt bewegen zonder enig ongemak. De discrete pasvorm sluit perfect aan op uw lichaam en zorgt ervoor dat het incontinentiemateriaal onopvallend onder uw kleding zit.

Volledig elastische heupband voor een nauwsluitende pasvorm.

Attends Discreet Pull-Ons 3 hebben een volledig elastische heupband, waardoor ze een nauwsluitende pasvorm bieden. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een verbeterde bescherming tegen lekkage. U kunt erop vertrouwen dat deze broekjes op hun plaats blijven, zelfs tijdens beweging.

100% ademend voor uw draagcomfort.

Daarnaast is Attends Discreet Pull-Ons 3 voor 100% ademend, waardoor luchtcirculatie mogelijk is en uw huid kan ademen. Dit draagt bij aan uw algehele draagcomfort en helpt huidirritaties te voorkomen.

De vochtindicator geeft aan wanneer het product vervangen moet worden.

Met de handige vochtindicator van Attends Discreet Pull-Ons 3 hoeft u niet meer te raden wanneer het tijd is om het product te vervangen. De indicator verandert van kleur wanneer het product verzadigd is, waardoor u gemakkelijk kunt zien wanneer het tijd is voor een nieuwe broekje. Dit helpt u om altijd een optimale bescherming te behouden.

Welke maat heb ik nodig?
Het is essentieel om de juiste maat te kiezen voor een comfortabele pasvorm en om lekkage te voorkomen. Daarom is het van groot belang om uw heupmaat te bepalen en te kijken welke maat geschikt is voor u. Meet hiervoor de omtrek van het breedste gedeelte van uw heup. U kunt het heupomvangbereik vinden in de extra informatie onderaan deze pagina. De Attends Pull Ons Discreet is ook verkrijgbaar in de maat Medium.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152205051

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel