Sta-op-hulp Upeasy Luxe-88 – 158 kg

234.95

Sta-op-hulp Upeasy Luxe-88 – 158 kg

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De lichtgewicht Sta-op-hulp Upeasy Luxe is laat u eenvoudig opstaan

De Sta-op-hulp Upeasy is een zitting die u op de stoel plaatst en die meehelpt met het opstaan en zitten. Dit is de luxe versie, omdat deze beschikt over visco-elastisch drukverlagend schuim dat zorgt voor een groter zitcomfort. De Upeasy is hét alternatief voor een Sta op stoel. Het kussen is speciaal ontworpen voor personen met lichte tot gemiddelde zit en “sta-op” problemen. Zo staat de Sta-op-hulp 'omhoog' wanneer u wilt gaan zitten en voorkomt hiermee dat u ver hoeft te zakken. Daarbij zorgt de Sta-op-hulp Upeasy voor begeleid zitten, waardoor u niet in de stoel 'valt'. Bij het opstaan gaat de zitting 'mee' en ondersteunt het lichaam actief totdat u zelfstandig helemaal rechtop kan gaan staan. De Upeasy treedt in werking wanneer u een opwaartse beweging maakt.

De Upeasy lift tot maximaal 70% naar boven zodra de gebruiker omhoog komt. Door de LeveLift technologie bent u verzekerd van een veilige, voozichtige en geleidelijke “lift” omhoog. Het zitkussen werkt het beste op stevige fauteuils met armleuningen, maar is ook geschikt voor bijvoorbeeld een rolstoel.

De Sta-op-hulp is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, namelijk: de standaard, de luxe (v-foam) en de elektrische uitvoering. Dit artikel betreft de Luxe Upeasy, dit betekent dat het kussen is voorzien van visco-elastisch drukverlagend schuim, dat het zitcomfort aanzienlijk verbetert. De UpEasy is daarnaast verkrijgbaar in twee gewichtsklassen, namelijk tot 103 kilo en tot 158 kilo. Voor een ieder is de UpEasy (niet elektrisch) op maat af te stellen middels de gasveer aan de binnenzijde zonder gebruik van batterijen of elektriciteit.

Eigenschappen Sta-op-hulp Upeasy

  • Afmeting zitting: Breedte 43 x Diepte 48 x cm
  • Zithoogte open: 26 cm
  • Zithoogte dicht: 5 cm
  • Gewicht: 4,1 kg
  • Maximaal gebruikersgewicht: 36 – 103 kg en 88 – 158 kg
  • Kleur: Navy-blauw
  • Inclusief brandvertragende en wasbare hoes

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Mobiliteit,

Ean: 5050996005935

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel