TENA Wet Wash Glove – Mild geparfumeerd – 8 stuks

2.90

TENA Wet Wash Glove – Mild geparfumeerd – 8 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

TENA Wet Wash Glove Mildly Scented zijn vochtige washandjes van TENA die licht geparfumeerd zijn voor een heerlijk frisse geur. Ze zijn praktisch, verzorgend en een hygienisch alternatief voor water en zeep met verzorgende lotion. Naspoelen is met deze washandjes niet nodig. 

De heerlijk zachte TENA Wet Wash Gloves zijn geïmpregneerd met een lotion die afspoelen of naspoelen niet nodig maakt en waarbij de oudere en kwetsbare huid op een zachte wijze gereiningd wordt. 

De reinigende lotion in het washandje is voor dagelijks gebruik, is dermatologisch getest en bevat geen parabenen.


Ingredienten TENA Wet Wash Gloves

Aqua, PEG-8, Sorbital oleate decyglucoside crosspolymer, sodium chloride, sodium laureth sulfate, lactic acid, dimethicone, PEG-40 stearate, Sorbitan stearate, Cellulose gum, sorbic acid, Calcium disodium EDTA, Triethanolamine, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate.


Gebruik Wet Wash Gloves

Een verpakking is geschikt voor een volledige lichaamswasbeurt. 

De washandjes bedekken de volledige hand en bieden eenvoudige grip. Voor meer comfort kan de verpakking verwarmd worden in een magnetron. Let op: niet oververhitten om verbranding van de huid te voorkomen. Controleer de temperatuur voor gebruik.

Gebruiken binnen 48 uur na opening.

Bekijk ook eens de droge TENA ProSkin Wash Gloves. Deze zijn ideaal in combinatie met de TENA Wash Mousse. Toch meer op zoek naar vochtige reinigingsdoekjes? Bekijk dan eens de TENA Wet Wipes met handige dispenser.


Verzoring na het gebruik van TENA Wet Wash Gloves – Mildly scented

Goede vorzorging van de oudere huid is belangrijk. Na het reinigen met de TENA Wet Wash Gloves is het belangrijk om de huid verder te verzorgen en te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld door een beetje TENA Zinc Cream op geïrriteerde of droge plekken te smeren. Deze zalf heeft een herstellende werking op de huid. Deze zalf is ook geschikt bij incontinentie en voor gebruik bij de perineale streek. 

Vooral als er sprake is van incontinentie is het belangrijk dat de huid goed verzorgd wordt. In urine en ontlasting zitten namelijk bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor de huid. Als de huid hier veel of vaker mee in aanraking komt, kan dit voor irritatie zorgen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is een barrière crème aan te raden. De TENA Barrier Cream is hier een uitstekende keuze. Deze legt een transparant, water-afstotend laagje op de huid ter bescherming tegen deze enzymen en voorkomt irritatie aan de huid bij incontinentie.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7322540717662

Merk: TENA

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel