Attends Soft 3 Extra | 6 pakken van 30 stuks

35.95

Attends Soft 3 Extra | 6 pakken van 30 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Voordeelverpakking Attends Soft 3

Attends Soft 3 Extra is speciaal ontworpen om discreet en comfortabel te zijn, met extra aandacht voor de gevoelige huid. Deze dunne inlegger biedt een natuurlijke pasvorm en perfecte bescherming tegen lekkage, waardoor gebruikers zich zelfverzekerd kunnen voelen.

Zachte beschermrandjes en fixatiesysteem

De inlegger is voorzien van zachte beschermrandjes die extra veiligheid bieden. Dankzij het handige fixatiesysteem blijft de inlegger op zijn plaats, waardoor het risico op lekkage wordt geminimaliseerd. Met een lengte van 32.5 cm biedt Attends Soft 3 Extra een opnamecapaciteit van 500 ml.

Speciaal voor de gevoelige huid en actieve zone voor snelle absorptie

Deze inleggers zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Ze zijn anatomisch gevormd voor extra discretie en hebben een superzachte, onbedrukte toplaag. Bovendien bieden ze geurbescherming om onaangename geurtjes te voorkomen.

In het midden van de inlegger, ook wel Mid 50 genoemd, bevindt zich de Actieve Zone. Deze zone zorgt voor een snelle absorptie precies waar dat nodig is, bij het 'plaspunt'. Dit versterkt de bescherming tegen lekkage en houdt de huid uitzonderlijk droog.

Quick-Dry voor comfortabele droogheid

Direct onder de zachte toplaag vind je de Quick-Dry laag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product, waardoor de huid niet meer in aanraking komt met urine. Dit zorgt voor een comfortabel droog gevoel, zelfs bij licht urineverlies.

Waarom kiezen voor de Attends Soft 3 voordeelverpakking?

✓ Sterk absorberende kern om extra droogheid en veiligheid te waarborgen
✓ Dankzij deze kern worden vocht en onaangename geurtjes veilig ingesloten 
✓ Luchtdoorlatende, zachte buitenlaag die aanvoelt als zacht textiel 
✓ Bevordert de gezondheid van de huid en het gevoel van comfort
✓ Door de fixtatiestrip blijft de inlegger op zijn plaats om zo risico op lekkage uit te sluiten 
✓ Opstaande randjes voorkomen lekken aan de zijkant
✓ Per stuk verpakt vanuit hygiënisch oogpunt en gemakkelijk mee te nemen

Attends Soft 3 Extra is ontworpen voor mensen die zowel overdag als 's nachts lichte bescherming nodig hebben. Of het nu gaat om kleine of soms grotere urineverliesincidenten of plotselinge aandrang om te plassen, deze discrete inlegger biedt de geruststelling van effectieve bescherming, zodat u uw dag zonder zorgen kunt doorbrengen.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152207253

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel