Leukoplast Leukosan strips Hechtstrip – 9 stuks

5.85

Leukoplast Leukosan strips Hechtstrip – 9 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Leukoplast Leukosan Hechtstrips 

Met een handige verpakking van 9 stuks, 3 pleisters van 6 x 75 mm en 6 pleisters van 6 x 38 mm, bieden Leukoplast Leukosan Hechtstrips de perfecte wondhechting voor kleine snij- en schaafwonden.

Dé ideale oplossing voor wondsluiting

Deze topische pleisters en strips zorgen voor een atraumatische, niet-invasieve wondsluiting zonder enige schade aan de huid. Ze worden uitstekend verdragen en zijn flexibel en duurzaam, waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan de wond tijdens het genezingsproces

Dankzij de zorgvuldig ontworpen kleefranden met afgeronde vorm, blijven de strips stevig op hun plaats zonder op te rollen. Hierdoor kunnen ze zich perfect aanpassen aan de vorm van de wond terwijl deze geneest.

Met Leukoplast Leukosan Hechtstrips kunt u op een betrouwbare en comfortabele manier kleine wonden verzorgen en zorgen voor een efficiënt herstel.

Waarom kiezen voor de Leukoplast Leukosan® Hechtstrips?

✓ Atraumatische wondhechting
Deze speciale wondsluitende strips kunnen veilig op de huid worden aangebracht zonder dat er een operatie nodig is. Ze zorgen voor een zachte en pijnloze manier om wonden te sluiten, waarbij het gebruik van traditionele hechtingen wordt vermeden. Bovendien is er geen noodzaak voor lokale verdoving bij het aanbrengen van deze strips.
✓ Snelle en eenvoudige wondhechting
Bespaar tijd en minimaliseer het infectierisico met deze gemakkelijk aan te brengen zelfklevende wondhechtstrips.
✓ Met afgeronde randen
Met zijn flexibele en elastische eigenschappen past de Leukoplast Leukosan Strip zich intelligent aan de diverse stadia van wondgenezing aan. De verweven polyamidedraden zorgen voor aanpassingsvermogen, waardoor het zowel kan uitzetten als samentrekken om zwelling, tijdelijk oedeem en beweging mogelijk te maken.
✓ Goede cosmetische resultaten
De niet-invasieve procedure leidt tot uitstekende cosmetische resultaten, minimaliseert weefseltrauma en bevordert een succesvolle genezing.

Stappen voor het aanbrengen van de hechtstrips:

1. Verwijder de strips één voor één van de folie.
De strips kunnen losgemaakt worden van de draagfolie. Let erop dat je het oppervlak dat naar de wond gericht is, niet aanraakt

2. Verticaal in de richting van de wond fixeren.
Plaats de strips onder een hoek van 90° ten opzichte van de wondopening en breng wat spanning aan om de wondranden samen te trekken.

3. Zorg ervoor dat er gelijke tussenruimtes zijn tussen de afzonderlijke strips.
Plaats meerdere strips naast elkaar met regelmatige tussenafstanden.

Zorg ervoor dat u altijd de gebruiksaanwijzing volgt, inclusief de veiligheidsinformatie die bij het product wordt geleverd.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Medische Hulpmiddelen,

Ean: 4042809591866

Merk: Leukoplast

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel