Draadloze Oplaadbare Bureaulamp

49.95

Draadloze Oplaadbare Bureaulamp

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Draadloze Oplaadbare Bureaulamp

Praktische LED acculamp voor optimaal licht

De draadloze oplaadbare bureaulamp is een veelzijdige oplossing met zijn inklapbare ontwerp en oplaadbare accu. Dankzij het lichte gewicht van slechts 420 gram is deze lamp eenvoudig mee te nemen, en zijn toepassingsmogelijkheden zijn divers. Gebruik hem binnenshuis als leeslamp, op uw werkplek of bij het uitoefenen van een hobby. Ook buitenshuis, bijvoorbeeld op uw overdekte terras of in de camper, komt deze lamp goed van pas. Met deze lamp geniet u altijd van optimale verlichting.

De bureaulamp biedt daglichtverlichting en beschikt over 3 verschillende lichtkleuren, instelbaar via de grote knop aan de voorzijde. De helderheid van de ledverlichting is traploos aanpasbaar. Aan de achterzijde bevindt zich een handig nachtlampje, afzonderlijk te bedienen met de touchknop.

Draadloze oplaadbare bureaulamp: compact en handig

De accu van de lamp is oplaadbaar via de meegeleverde USB-kabel. Sluit de kabel aan op een telefoonoplader of laptop, en u bent klaar voor gebruik. Met een volle accu biedt de lamp verlichting voor een periode van 2 tot 8 uur, afhankelijk van de geselecteerde lichtsterkte. Op de laagste stand gaat de accu tot wel 8 uur mee, terwijl de hoogste lichtsterkte 2 uur aan verlichting biedt.

Handig om te weten:

✓ Totale hoogte: 50 cm
✓ Lengte arm: 25 cm
✓ Lux: 1500
✓ Lumen: 300
✓ Lichtkleur: 2700 – 4500 – 6000 Kelvin
✓ Gewicht: 420 gram
✓ Power: 5W

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Telefonie & Elektronica,

Ean: 0000000000000

Merk: Low Vision

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel