Attends Slipinleg DeoPlus | 5 pakken van 56 stuks

41.95

Attends Slipinleg DeoPlus | 5 pakken van 56 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Voordeelverpakking Attends Slipinleg DeoPlus

Attends Slipinleg Deoplus is een handige oplossing om extra veiligheid en comfort te bieden bij incontinentie. Dit product is speciaal ontworpen om de absorptiecapaciteit van incontinentiemateriaal te vergroten en lekkage te verminderen.

Voorkom lekkage

Een van de belangrijkste voordelen van Deoplus is dat het vocht effectief opvangt zonder lekkage. Als u een normale inlegger in een pants legt, kan het vocht aan de zijkant ontsnappen, waardoor het risico op lekkage toeneemt. Deoplus daarentegen laat urine aan de onderkant door het materiaal in het broekje of de slip stromen, waar het veilig wordt opgevangen.

Langer comfortabel blijven

Voor veel mensen is het gebruik van een extra inlegger een goede manier om langer met hun slip of broekje te doen. Het is echter belangrijk om niet te lang te wachten voordat u verwisselt, omdat het essentieel is dat de huid droog en schoon blijft.

Handig voor verschillende situaties

Attends Slipinleg Deoplus is ook handig in andere situaties. Bijvoorbeeld, wanneer u al het zwaarste incontinentiemateriaal gebruikt, maar toch wat extra absorptie nodig hebt. Het is ook nuttig voor mensen die minder mobiel zijn en langdurig op dezelfde plek zitten. In deze gevallen kan er sneller verzadiging optreden op één specifieke plek in de slip of pants. Met Deoplus kunt u op die plek extra absorptie creëren, wat het risico op lekkage verkleint.

Waarom kiezen voor de Attends Slipinleg DeoPlus voordeelverpakking?

✓ Extra absorptie: Attends Deoplus is een handige rechthoekige inlegger zonder waterdichte buitenlaag, speciaal ontworpen om de absorptiecapaciteit van incontinentiesystemen te vergroten.
✓ Slimme ontwerp voor verbeterde absorptie: Met zijn non-woven buitenlaag stelt Deoplus urine in staat om naar de kern van de primaire inlegger te stromen wanneer het als booster wordt gebruikt. Dit verbetert de absorptie en vermindert het risico op lekkage.
✓ Geurbescherming voor frisheid: Deoplus is ook uitgerust met geurbescherming om het risico op onaangename geuren te verminderen, waardoor u zich de hele dag fris en zelfverzekerd voelt.

Attends Slipinleg Deoplus is ontworpen om incontinentie eenvoudiger en comfortabeler te maken, zodat u de hele dag door veilig en zelfverzekerd voelt.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152200070

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel