Attends Soft 1 Mini Long | 12 pakken van 16 stuks

29.99

Attends Soft 1 Mini Long | 12 pakken van 16 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Voordeelverpakking Attends Soft 1 Mini Long

Attends Soft Mini Long 1 biedt uitzonderlijk dunne en discrete bescherming voor wie te maken heeft met licht urineverlies. Deze inleggers zijn speciaal ontworpen om comfort te bieden zonder onnodige ophef.

Met een extra lengte van 27 centimeter, is deze inlegger ideaal voor wie wat extra bescherming, bijvoorbeeld op de billen, wenst. De natuurlijke pasvorm garandeert een perfecte bescherming tegen lekkage, terwijl de superzachte bovenlaag uw huid comfortabel houdt. De opnamecapaciteit bedraagt 230 ml, waardoor u zich de hele dag door fris en zelfverzekerd voelt.

Zachte bescherming voor de gevoelige Huid

Attends Soft Mini Long 1 is niet alleen discreet, maar ook vriendelijk voor de gevoelige huid. De inleggers zijn anatomisch gevormd voor extra discretie en een comfortabele pasvorm. De superabsorberende kern met acquisitielaag biedt niet alleen bescherming tegen lekkages en geurtjes, maar houdt u ook droog.

Een discrete oplossing voor licht urineverlies

Met een ademende, witte buitenlaag verbetert deze inlegger uw comfort en discretie, terwijl geurbescherming onaangename geurtjes helpt voorkomen. Dankzij de fixatiestrook kunnen de inleggers worden gedragen in uw eigen, goed aansluitend ondergoed voor extra discretie. Bovendien zijn ze individueel verpakt voor betere hygiëne en discretie.

Waarom kiezen voor de Attends Soft 1 voordeelverpakking?

✓ Uitzonderlijke droogheid en bescherming: Attends Soft Mini Long 1 biedt een indrukwekkende absorptiekracht, waardoor u geniet van extra droogheid en bescherming gedurende de dag.
✓ Vochtinperking en geurbeheersing: Dankzij de krachtige absorberende kern worden vocht en onaangename geurtjes veilig ingesloten, waardoor u de hele dag een fris gevoel behoudt.
✓ Zachte en luchtdoorlatende buitenlaag: De buitenlaag, die aanvoelt als zacht textiel, bevordert niet alleen het comfort maar ook de gezondheid van uw huid door luchtcirculatie mogelijk te maken.
✓ Veilige bevestiging met fixatiestrip: De handige fixatiestrip houdt de inlegger op zijn plaats, wat lekkage voorkomt en uw gemoedsrust vergroot.
✓ Lekpreventie met opstaande randjes: Opstaande randjes aan de zijkant van de inlegger dienen als een extra veiligheidslaag om lekken te voorkomen.
✓ Hygiëne en draaggemak: Elke inlegger is individueel verpakt voor een hygiënisch gebruik en is gemakkelijk mee te nemen, waar u ook bent.
✓ Dermatologisch Getest en Goedgekeurd: Attends-producten zijn vriendelijk voor de huid en hebben de strenge tests van SGS Proderm, het Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek in Hamburg, Duitsland, doorstaan en goedgekeurd. U kunt met vertrouwen op onze producten rekenen, wetende dat ze zorg dragen voor uw huid.

Discrete bescherming voor actieve vrouwen

Attends Soft Mini Long 1 is de perfecte keuze voor actieve vrouwen die discreetheid, comfort en bescherming vereisen bij zeer licht urineverlies. Ervaar de vrijheid om uw dag zonder zorgen voort te zetten met Attends Soft Mini Long 1.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152204542

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel