Nutridrink PlantBased Mango-Passievruchten 4 x 200 ML

9.30

Nutridrink PlantBased Mango-Passievruchten 4 x 200 ML

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Nutridrink
PlantBased: een plantaardige drinkvoeding

Nutricia lanceert Nutridrink PlantBased, een medische drinkvoeding op plantaardige en veganistische basis, gemaakt van erwt- en soja-eiwit.

Nutridrink PlantBased, de eerste medische drinkvoeding op plantaardige basis, biedt een energierijke en volledige samenstelling. Het wordt vervaardigd met plantaardige eiwitten afkomstig van erwten en soja, waardoor het een geschikte keuze is voor veganisten. Bovendien is het product vrij van dierlijke ingrediënten, waardoor het ook geschikt is voor patiënten met een koemelkallergie, lactose-intolerantie of degenen die verlangen naar een plantaardig alternatief. Nutridrink PlantBased is speciaal ontwikkeld als voedingssupplement voor mensen die te maken hebben met ziekte gerelateerde ondervoeding, en het biedt een waardevolle ondersteuning op hun herstelreis.

Optimaal aminozuurprofiel en hoogwaardige plantaardige eiwitten in elke fles

Elk flesje van 200 ml Nutridrink PlantBased bevat 300 kcal en 12 gram eiwit. Door de synergie van hoogwaardige plantaardige eiwitbronnen, namelijk erwten en soja, heeft Nutridrink PlantBased een optimaal aminozuurprofiel en een hoge biologische beschikbaarheid. Dit maakt het vergelijkbaar met Nutridrink op basis van melkeiwitten. Nutridrink PlantBased is gluten-, melk- en lactosevrij.

Nutridrink PlantBased: Een medische voedingsoplossing voor verbeterde voedingstoestand

Goede voeding is van cruciaal belang tijdens ziekte of herstel na een operatie, maar het kan soms een uitdaging zijn om voldoende voedsel binnen te krijgen. Gelukkig kunnen medische voedingsoplossingen, zoals Nutridrink PlantBased, worden aanbevolen door uw arts of diëtist om uw voeding aan te vullen in dergelijke situaties.

Nutridrink PlantBased is een gebruiksklare drinkvoeding die een breed scala aan essentiële voedingsstoffen bevat, zoals eiwitten, energie, vitaminen en mineralen. Het is speciaal ontwikkeld om mogelijke tekorten aan te vullen en kan dus een waardevolle rol spelen bij het verbeteren van uw voedingstoestand.

Dosering:

Raadpleeg uw (huis)arts of diëtist voor het juiste gebruik van Nutridrink PlantBased.

Voor een periode van 3 maanden, vul uw voeding aan met 1-3 flesjes Nutridrink PlantBased per dag, of gebruik het als volledige vervanging van uw voeding met 5-7 flesjes per dag.

Nutridrink PlantBased is verkrijgbaar in 2 verschillende smaken

Mango-passievruchten en Mokka.

Ingredienten Nutridrink PlantBased Mango-Passievrucht:

Water, dextrine-maltose, glucosesiroop, isomaltulose*, erwteiwitisolaat 4,8%, plantaardige oliën (koolzaadolie, hoog oliezuurzonnebloemolie, zonnebloemolie), sojaeiwitisolaat 2,1%, calciumcitraat, aroma’s, emulgator (sojalecithine), kaliumcitraat, kaliumchloride, magnesiumwaterstoffosfaat, natriumchloride, cholinechloride, zuurteregelaar (citroenzuur), kaliumhydroxide, calciumhydroxide, L-ascorbinezuur, kleurstof (curcumine), ijzerlactaat, zinksulfaat, DL-α-tocoferylacetaat, nicotinamide, calcium-D-panthotenaat, calciumwaterstoffosfaat, kopergluconaat, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, riboflavine, natriumfluoride, retinylacetaat, mangaansulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, natriumseleniet, chroomchloride, D-biotine, kaliumjodide, fyllochinon, cholecalciferol, cyanocobalamine. *Isomaltose is een bron van glucose en fructose.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 8716900584046

Merk: Nutricia

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel