Time Timer Classroom set – Secundaire Kleuren

128.99

Time Timer Classroom set – Secundaire Kleuren

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Time Timer Classroom Set Voor Basisonderwijs

Ontdek de Time Timer Classroom: Het ideale hulpmiddel voor tijdsbeheer in het klaslokaal.

Heeft u moeite om de aandacht van uw leerlingen te behouden en hen efficiënt te laten werken? Dan is de Time Timer Classroom set het ultieme hulpmiddel voor tijdsbeheer, speciaal ontwikkeld voor gebruik in het klaslokaal.

De Time Timer Classroom set is een krachtige en visuele klok die het gemakkelijk maakt om de tijd te beheren en de productiviteit van leerlingen te verhogen. Met zijn unieke ontwerp is de Time Timer Classroom perfect geschikt om leerlingen te helpen bij het begrijpen en hanteren van tijdsdruk.

Waarom kiezen voor de Time Timer Classroom set?

✓ Gemakkelijke herkenbare kleuren voor kinderen
✓ Stille werking met optionele hoorbare waarschuwing aan het einde van de timing
✓ Magnetische achterkant en inklapbare voetjes
✓ Elke set bevat drie Original Time Timers Medium, visuele timers in drie verschillende kleuren
✓ Bevat drie Dry Erase Cards voor 1 op 1 Activiteiten beheer

De Time Timer Classroom set beschikt over een duidelijk zichtbare wijzerplaat met een kleurendisc die langzaam verdwijnt naarmate de tijd verstrijkt. Dit biedt leerlingen een visuele weergave van de resterende tijd voordat een taak of activiteit eindigt. Door de visuele component kunnen leerlingen gemakkelijk de tijd inschatten en zich beter concentreren op de taak die voorhanden is.

Krachtige functies op maat gemaakt voor het klaslokaal met de Time Timer Classroom set

Daarnaast biedt de Time Timer Classroom set handige functies die speciaal zijn ontworpen voor het klaslokaal. Een luid alarm kan worden ingesteld om leerlingen te waarschuwen wanneer de tijd om is, waardoor ze op een gestructureerde manier aan taken kunnen werken. Bovendien kan de tijdschaal worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klas, waardoor de Time Timer Classroom veelzijdig inzetbaar is.

Of het nu gaat om het beheren van studietijd, het structureren van groepsactiviteiten of het stimuleren van zelfstandig werken, de Time Timer Classroom is de ideale metgezel voor leerkrachten. Het helpt niet alleen bij het bevorderen van een gevoel van urgentie en tijdsbesef bij leerlingen, maar zorgt ook voor een efficiëntere en georganiseerdere leeromgeving.

De Classroom set is verkrijgbaar in twee aparte sets:

✓ Primaire kleuren set: geel, rood en blauw
✓ Secundaire kleuren set: oranje, paars en groen
Elke Time Timer heeft 2 AA/1.5 batterijen nodig (niet inbegrepen). Verkrijgbaar in twee aparte sets: 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Dementie,

Ean: 051497285807

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel