Leukoplast Pleisters Voor Kinderen | 3 pakken van 12 stuks

6.60

Leukoplast Pleisters Voor Kinderen | 3 pakken van 12 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Leukoplast Pleisters Voor Kinderen | Voordeelverpakking 3 stuks

Laat uw kinderen stralen met onze voordelige voordeelverpakking kinderpleisters. Ze kunnen genieten van kleurrijke en speelse pleisters die niet alleen kleine wondjes beschermen, maar ook een glimlach op hun gezicht toveren.

De kleurrijke Leukoplast pleisters voor kinderen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en hun gevoelige huid. Met deze pleister kunnen kleine snij- en schaafwonden gemakkelijk verzorgd worden. Elke verpakking bevat maar liefst 12 pleisters, versierd met leuke en speelse printjes die kinderen zullen aanspreken. Geef je kinderen de bescherming die ze nodig hebben met de vrolijke Leukoplast Pleister Kids!

Waarom kiezen voor de Leukoplast pleister voor kinderen?

✓ Water- en vuilafstotend
Leukoplast Kids biedt water- en vuilafstotende bescherming voor de kleine snij- en schaafwonden van kinderen, ongeacht hun activiteiten.
✓  Huidvriendelijk
Speciaal ontworpen met een zachte formule om de huid te verzorgen.
✓  Betrouwbare hechting
Dankzij zijn betrouwbare kleefkracht kunt u erop vertrouwen dat het stevig op zijn plaats blijft zitten.
✓  Kleeft niet aan de wond
Het wondkussen is zorgvuldig ontworpen om niet aan de wond te kleven, waardoor het voorkomt dat kinderen verdere schade of ongemak ervaren.

Stappen voor het aanbrengen van de pleister:

1. Verwijder de beschermfolie:
Houd de strip stevig vast en verwijder met uw duim en wijsvinger voorzichtig de bovenste beschermfolie.

2. Aanbrengen en verwijderen van de tweede beschermfolie:
Plaats het wondkussen precies in het midden van de wond. Zorg ervoor dat u alleen de pleister aanraakt via de beschermfolie en de achterkant, zonder het wondkussen zelf aan te raken. Verwijder vervolgens de resterende beschermfolie.

3. Gladstrijken en lichte druk uitoefenen:
Strijk het verband voorzichtig glad, zodat het gelijkmatig op de huid hecht. Oefen slechts een lichte druk uit en vermijd het te strak aantrekken. Voor een betere hechting kunt u de pleister tussen uw handpalmen verwarmen voordat u deze aanbrengt.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Medische Hulpmiddelen,

Ean: 4042809661453

Merk: Leukoplast

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel