Druppelbril

18.35

Druppelbril

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld-

Met de kunststof druppelbril van Druppelzorg kunt u gemakkelijk en zelfstandig uw ogen druppelen. De bril is ontworpen om bijna alle veelvoorkomende maten flesjes en pompjes stevig op hun plek te houden. U kunt simpelweg de opening kiezen die het beste past bij uw flesje. Dit maakt de bril ideaal voor het moeiteloos toedienen van oogdruppels.

Het is echter belangrijk om te weten dat de bril niet geschikt is voor flesjes (Minims) met een lange pipet, omdat de pipet het oog kan raken door de lange hals. Bovendien is de bril niet geschikt voor het aanbrengen van ooggels.

Hoe werkt een druppelbril?

De druppelbril van Druppelzorg is ontworpen om het zelf toedienen van oogdruppels makkelijker te maken. De bril is zo ontworpen dat bijna alle veelvoorkomende maten flesjes en pompjes stevig vastzitten in de bril. Om te beginnen plaatst u het flesje in een van de drie gaatjes van de bril, die zijn afgestemd op de meest gangbare flesjes. Let er wel op dat het flesje niet door het gaatje valt, anders kan het in uw oog prikken. Wanneer het flesje stevig in de druppelbril zit, kunt u de bril opzetten en de druppels toedienen aan uw ogen. Zo wordt het zelfstandig druppelen een stuk gemakkelijker en veiliger.

Gebruiksaanwijzing:

Het is altijd belangrijk om de aanwijzingen van uw arts op te volgen bij het toedienen van oogdruppels. Voordat u begint, dient u uw handen te wassen om besmetting te voorkomen. Vervolgens plaatst u het doseerflesje of -flacon stevig in een passende opening van de druppelbril. Zet de bril op en buig uw hoofd achterover, zodat het flesje boven uw oog hangt. Houd uw oog met één hand open en knijp met uw andere hand voorzichtig in het flesje om de druppels toe te dienen. Na gebruik dient u de bril af te spoelen met water, alcohol of een desinfecterend middel en droog te maken met een schone doek. Zo kunt u op een veilige en hygiënische manier uw oogdruppels toedienen.

 

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Medische Hulpmiddelen,

Ean: 0000000000000

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel