Crescendo Oordopjes – Kinderen

18.95

Crescendo Oordopjes – Kinderen

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Crescendo Oordopjes voor gevoelige kinderoren

Bescherm het gehoor van uw kind met deze hoogwaardige gehoorbescherming speciaal ontworpen voor kinderen. Deze zachte oordopjes van medische kwaliteit zijn voorzien van geavanceerde akoestische filters die zorgen voor uitzonderlijke geluidsdemping en optimaal comfort. Ze zijn niet alleen goed geventileerd en hygiënisch, maar ook wasbaar en herbruikbaar, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik. Geef uw kinderen de beste bescherming voor hun gehoor met deze kindvriendelijke oordopjes.

Bescherming voor gevoelige kinderoren

Deze oordopjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, evenals volwassenen met kleinere gehoorgangen. Ze bieden bescherming tegen harde geluiden dankzij de speciale meshfilters. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor zwemmen en het bevorderen van concentratie. Deze oordopjes vormen een alternatief voor grote en oncomfortabele oorkappen. Ze zijn gemaakt van zeer zacht medisch materiaal en kunnen gemakkelijk worden gereinigd. Met een geluidsreductie van 19 dB, zoals gecertificeerd volgens het CE-certificaat, bieden deze oordopjes een effectieve gehoorbescherming voor een breed scala aan toepassingen.

TPE oordopjes van medische kwaliteit

Deze oordopjes zijn vervaardigd uit hoogwaardig TPE-materiaal van medische kwaliteit. Dit speciale materiaal is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strenge normen voor medische hulpmiddelen die worden gebruikt in het menselijk lichaam. Het is vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, ftalaten, BPA, latex en olie. Door te kiezen voor dit veilige en comfortabele materiaal, bieden deze oordopjes een betrouwbare en aangename vervanging voor andere materialen zoals siliconen, flexibel PVC en polyurethaan. U kunt met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit en de gezondheidsvoordelen die deze oordopjes bieden.

100% kwaliteitscontrole

De oordopjes worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een belangrijk onderdeel van deze kwaliteitscontrole is de 100% akoestische test die wordt uitgevoerd op de filters. Deze test waarborgt dat de oordopjes voldoen aan de prestatie-eisen die op de verpakking worden vermeld. Het is essentieel om de oordopjes correct in het oor te plaatsen om het optimale beschermingsniveau te bereiken. U kunt erop vertrouwen dat deze oordopjes betrouwbare gehoorbescherming bieden wanneer ze correct worden gebruikt.

Waarom kiezen voor deze oordopjes?
✓ Geluidsreductie: Bescherm uw gehoor tegen schade door het geluid naar een veilig niveau te verminderen.
✓ Comfortabele pasvorm: De oordopjes zijn vervaardigd van materiaal van medische kwaliteit.
✓ Ventilatie van het oor: Dankzij de open structuur van het filter kan er voldoende ventilatie in de oren plaatsvinden.
✓ Omgevingsbewustzijn: Het geluid behoudt zijn ruimtelijkheid, omgevingsweergave en richtingsgevoel.
✓ Spraakhelderheid: Versterkt de communicatie door hinderlijke achtergrondgeluiden te verminderen.
✓ Natuurlijk horen: Ervaar een natuurgetrouwe geluidsoverdracht dankzij de geavanceerde akoestische filters.

Deze oordopjes zijn speciaal ontworpen om een uitstekende geluidservaring te bieden. Ze zijn voorzien van hoogwaardige mesh- en membraanfilters, die effectief hard geluid en ruis verminderen, terwijl belangrijke geluiden en spraak behouden blijven. In vergelijking met traditionele oordopjes met buisfilters, bieden deze oordopjes met meshfilters een superieure geluidskwaliteit en dempen ze zowel lage als hoge frequenties gelijkmatig. Voor een optimale luisterervaring, waarbij zowel lage als hoge frequenties goed gedempt worden, zijn deze oordopjes met membraanfilters de ideale keuze.

Wat zit er in de doos?
2 paar oordopjes:
small: 5 – 10 mm
medium: diameter: 6 – 11 mm
Meshfilters  
Opbergetui

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Vrije Tijd & Hobby,

Ean: 8720135423933

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel