Crescendo Oordopjes – Werken

18.95

Crescendo Oordopjes – Werken

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Oordopjes voor bescherming tijdens het werk

Met geavanceerde akoestische filters biedt deze gehoorbescherming optimale geluidsdemping. Deze zachte oordopjes zijn gemaakt van medische kwaliteit materiaal en zorgen voor hoogwaardige bescherming van uw gehoor. Daarnaast bieden ze optimaal comfort en ventilatie, zijn ze hygiënisch en eenvoudig wasbaar, waardoor ze keer op keer herbruikbaar zijn.

Bescherming tijdens iedere klus

Deze oordopjes bieden effectieve demping in lawaaierige werkomgevingen. Ze zijn gecertificeerd als persoonlijke beschermingsmiddelen en geschikt voor zowel professioneel als hobbygebruik. De speciale meshfilters zorgen ervoor dat spraak nog steeds goed verstaanbaar blijft. Gemaakt van zacht medisch materiaal zijn ze comfortabel om te dragen en gemakkelijk schoon te maken. Met een geluidsreductie van 24 dB, zoals vermeld in het CE-certificaat, bieden deze oordopjes betrouwbare gehoorbescherming.

TPE oordopjes van medische kwaliteit

Deze oordopjes zijn vervaardigd van hoogwaardig TPE-materiaal met medische kwaliteit. Dit speciale materiaal is zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de strenge normen van medische hulpmiddelen en is vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, ftalaten, BPA, latex en olie. Het biedt een veiligere en meer comfortabele optie in vergelijking met traditionele materialen zoals siliconen, flexibel PVC en polyurethaan. Met deze oordopjes kunt u genieten van betrouwbare en comfortabele gehoorbescherming.

100% kwaliteitscontrole

De leverancier staat garant voor de prestaties van de gehoorbescherming door middel van een uitgebreide akoestische test op de filters. Met een juiste plaatsing in het oor kunt u er vol vertrouwen op rekenen dat u het beloofde beschermingsniveau zult ervaren, zoals aangegeven op de verpakking. U kunt met een gerust hart vertrouwen op de effectiviteit van deze gehoorbescherming, die zorgvuldig is getest om aan uw verwachtingen te voldoen.

Waarom kiezen voor deze oordopjes?
✓ Geluidsreductie: Bescherm uw gehoor tegen schade door het geluid naar een veilig niveau te verminderen.
✓ Comfortabele pasvorm: De oordopjes zijn vervaardigd van materiaal van medische kwaliteit.
✓ Ventilatie van het oor: Dankzij de open structuur van het filter kan er voldoende ventilatie in de oren plaatsvinden.
✓ Omgevingsbewustzijn: Het geluid behoudt zijn ruimtelijkheid, omgevingsweergave en richtingsgevoel.
✓ Spraakhelderheid: Versterkt de communicatie door hinderlijke achtergrondgeluiden te verminderen.
✓ Natuurlijk horen: Ervaar een natuurgetrouwe geluidsoverdracht dankzij de geavanceerde akoestische filters.

Deze oordopjes zijn ontwikkeld met geavanceerde mesh- en membraanfilters, waardoor ze zich onderscheiden van standaard oordopjes met buisfilters. Deze filters zorgen voor een effectieve vermindering van hard geluid en ruis, terwijl belangrijk geluid en spraak behouden blijven. Wat deze oordopjes echt speciaal maakt, is hun vermogen om zowel lage als hoge frequenties gelijkmatig te dempen, wat resulteert in een uitstekende geluidskwaliteit. Of u nu geniet van muziek, naar evenementen gaat of gewoon rust en stilte nodig heeft, deze oordopjes met membraanfilters bieden de ideale oplossing voor een uitmuntende geluidservaring en gelijkmatige demping.

Wat zit er in de doos?
2 paar oordopjes
medium: diameter: 6 – 11 mm
large: diameter 7 – 12 mm
Meshfilters  
Opbergetui

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Vrije Tijd & Hobby,

Ean: 8720135423858

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel