Crescendo Oordopjes – Slapen

18.95

Crescendo Oordopjes – Slapen

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Oordopjes voor een goede nachtrust 

Bescherm uw gehoor met deze hoogwaardige gehoorbescherming, voorzien van geavanceerde akoestische filters. Deze zachte oordopjes van medische kwaliteit bieden uitzonderlijke geluidsdemping en optimaal comfort. Ze zijn niet alleen ventilerend en hygiënisch, maar ook wasbaar en herbruikbaar, waardoor ze perfect zijn voor langdurig gebruik.

Goede nachtrust door gedempte snurk- en omgevingsgeluiden.

Deze geluiddempende oordopjes zijn speciaal ontworpen om een goede nachtrust te bevorderen. Ze bieden effectieve bescherming tegen snurkgeluiden en omgevingsgeluiden, waardoor u ongestoord kunt slapen. De ingebouwde mesh filters verminderen storende geluidsoverlast, terwijl belangrijke geluiden zoals alarmsignalen nog steeds hoorbaar blijven. Deze oordopjes zijn comfortabel, zelfs voor zijslapers, en zorgen voor ventilatie om transpiratie te voorkomen. Met deze oordopjes kunt u beter slapen, zelfs bij muziekoverlast, en genieten van een rustige nacht.

TPE oordopjes van medische kwaliteit

De oordopjes zijn gemaakt van hoogwaardig TPE-materiaal van medische kwaliteit. Dit materiaal voldoet aan strenge medische normen en is vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, ftalaten, BPA, latex en olie. Hierdoor bieden ze een veilige en comfortabele oplossing voor gehoorbescherming.

100% kwaliteitscontrole

De gehoorbescherming is onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole, inclusief een 100% akoestische test op de filters. U kunt erop vertrouwen dat de prestaties van onze oordopjes overeenkomen met wat op de verpakking vermeld staat, mits ze op de juiste manier in het oor geplaatst worden.

Waarom kiezen voor deze oordopjes?
✓ Geluidsreductie: Bescherm uw gehoor tegen schade door het geluid naar een veilig niveau te verminderen.
✓ Comfortabele pasvorm: De oordopjes zijn vervaardigd van materiaal van medische kwaliteit.
✓ Ventilatie van het oor: Dankzij de open structuur van het filter kan er voldoende ventilatie in de oren plaatsvinden.
✓ Omgevingsbewustzijn: Het geluid behoudt zijn ruimtelijkheid, omgevingsweergave en richtingsgevoel.
✓ Spraakhelderheid: Versterkt de communicatie door hinderlijke achtergrondgeluiden te verminderen.
✓ Natuurlijk horen: Ervaar een natuurgetrouwe geluidsoverdracht dankzij de geavanceerde akoestische filters.

De oordopjes onderscheiden zich door hoogwaardige mesh- en membraanfilters, waardoor hard geluid en ruis verminderd worden, terwijl essentieel geluid en spraak behouden blijven. In vergelijking met standaard oordopjes met buisfilters bieden onze oordopjes met meshfilters een zeer goede geluidskwaliteit en dempen ze zowel lage als hoge frequenties gelijkmatig. Voor een uitmuntende geluidskwaliteit en gelijkmatige demping van zowel lage als hoge frequenties zijn onze oordopjes met membraanfilters de ideale keuze.

Wat zit er in de doos?
2 paar oordopjes
medium: diameter: 6 – 11 mm
large: diameter 7 – 12 mm
Meshfilters  
Opbergetui

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Vrije Tijd & Hobby,

Ean: 8720135423810

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel