Fresubin 2kcal Fibre Cappuccino Drink – 4 x 200 ML

9.95

Fresubin 2kcal Fibre Cappuccino Drink – 4 x 200 ML

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Fresubin 2kcal Fibre Cappuccino Drink – 4 x 200 ML

Fresubin 2kcal Fibre Drink is een complete en energie- en eiwitverrijkte drinkvoeding die voldoet aan de voedingsbehoeften van patiënten met (risico op) ondervoeding met name bij eenverhoogde energie- en eiwitbehoefte hebben en/of beperkt zijn in hun vochtinname. De drinkvoeding biedt de juiste voedingsstoffen om het lichaam te ondersteunen. Bovendien is het glutenvrij en klinisch vrij van lactose, waardoor het geschikt is voor mensen met verschillende voedingsvereisten.

Elk flesje van 200 ml bevat kenmerken die bijdragen aan de voedingswaarde:

2 kcal/ml: Deze hoge energiedichtheid helpt bij het verhogen van de totale calorie-inname, wat essentieel is voor patiënten die extra energie nodig hebben.
10 g eiwit/100 ml: Een optimale hoeveelheid eiwit die bijdraagt aan het behoud en de opbouw van spiermassa en andere belangrijke lichaamsweefsels.

Dosering:

De dosering van de Fresubin 2kcal Fibre Drink dient te worden bepaald door de voorschrijver, rekening houdend met de specifieke behoeften van de patiënt. Fresubin biedt zowel de mogelijkheid om als aanvullende voeding te dienen, als om volledige voeding te vervangen.

Voor aanvullende voeding wordt aanbevolen om 1-2 flesjes per dag te gebruiken, wat overeenkomt met een inname van 400-800 kcal. Dit helpt bij het aanvullen van voedingsstoffen en het verhogen van de totale calorie-inname.

Indien volledige voeding nodig is, kan de voorschrijver adviseren om 4-5 flesjes per dag te consumeren, wat overeenkomt met een inname van 1600-2000 kcal. Op deze manier kan het product dienen als een volledige voedingsbron die alle essentiële voedingsstoffen levert die nodig zijn voor een uitgebalanceerd dieet.

De Fresubin 2kcal Fibre Drink is in vijf verschillende smaken verkrijgbaar:

Abrikoos-Perzik, Citroen, Cappuccino, Chocolade, Vanille

Bij het gebruik van Fresubin 2kcal Fibre Drink zijn er enkele belangrijke opmerkingen om in gedachten te houden:

✓ Alleen gebruiken onder medisch toezicht
✓ Vochtinname moet gecontroleerd worden
✓ Niet geschikt voor kinderen < 3 jaar
✓ Voorzichtig gebruiken bij kinderen <6 jaar
✓ Bij gebruik als volledige voeding op de lange termijn natriumwaarden zorgvuldig monitoren

Het is belangrijk om rekening te houden met de juiste gebruik- en bewaarcondities van Fresubin 2kcal Fibre Drink:

✓ Bewaren bij kamertemperatuur 
✓ Houdbaar tot op de verpakking aangegeven datum
✓ Geopende verpakkingen kunnen tot 24 uur in de koelkast bewaard worden
✓ Goed schudden voor gebruik
✓ Gekoeld en langzaam drinken
✓ Gebruik het product niet wanneer het is beschadigd, bol staat of wanneer de inhoud is gecoaguleerd
✓ Geen medicatie aan de voeding toevoegen

Het is van essentieel belang om Fresubin 2kcal Fibre Drink niet te gebruiken in de volgende gevallen:

✓ Indien enterale voeding niet is toegestaan
✓ Galactosemie
✓ Overgevoeligheid voor de ingrediënten van deze drinkvoeding

Ingrediënten Fresubin 2kcal Fibre Drink Cappuccino:

Water, glucosestroop, melkeiwit, plantaardige oliën (zonnebloemolie, koolzaadolie), sacharose, inuline (uit cichorei), aroma’s, maltodextrine, tarwedextrine, kaliumcitraat, emulgatoren (E471, sojalecithine), kaliumcarbonaat, natriumchloride, zuurteregelaar (E507), natriumcarbonaat, vit. C, magnesiumoxide, ijzerpyrofosfaat, niacine, zinksulfaat, mangaanchloride, pantotheenzuur, vit. E, kopersulfaat, vit. B2, vit. B6, natriumfluoride, vit. B1, β-caroteen, vit. A, foliumzuur, chroomchloride, natriummolybdaat, kaliumjodide, vit. K1, natriumseleniet, biotine, vit. D3, vit. B12. Glutenvrij. Klinisch vrij van lactose, cholesterol en purine.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 4051895017495

Merk: Fresenius

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel