Libero Luierbroek Up & Go 7 – 16 Stuks – 16 tot 26 kg

12.95

Libero Luierbroek Up & Go 7 – 16 Stuks – 16 tot 26 kg

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De libero Up & Go maat 7 is een luierbroekje dat uw kind de totale vrijheid geeft om te bewegen. Het is belangrijk dat uw kind zich vrij kan voelen op het moment dat hij/zij begint met lopen. Dit luierbroekje geeft zekerheid tegen doorlekken, zelfs wanneer uw kind begint met lopen. Hiernaast heeft dit luierbroekje een comfortabele pasvorm.

Het luierbroekje zit net als een onderbroekje en dankzij de elastische band kan het kind zich vrij bewegen zonder dat het luierbroekje zal loslaten of doorlekken. Hiernaast is de luier ook nog gemaakt van zacht materiaal.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7322541090948

Merk: Libero

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel